Virgil van Dijk haberleri, yaş, din, eş, Wikipedia

Hollandalı futbolcu Virgil van Dijk’ten en önemli haber. Virgil van Dijk’in yaşı kaç? Ve karısı kim? Ve onun dini nedir? Virgil van Dijk kariyerinde kaç gol attı?
Virgil van Dijk’in sakatlığı nedir ve sakatlıktan ne zaman döner? Virgil evli mi? Ve onun karısı ya da sevgilisi olmak. Bütün bunlar ve daha fazlası bir sonraki makalede.
 
Virgil van Dijk

Virgil van Dijk kimdir?

İngilizce Virgil van Dijk, “Virgil van Dijk” dir. Virgil van Dijk (8 Temmuz 1991 doğumlu), Premier Lig kulübü Liverpool ve Hollanda milli takımı için merkezi savunma oyuncusu olarak oynayan Hollandalı profesyonel bir futbolcu. Dünyanın en iyi savunmacılarından biri olarak kabul edilen Van Dijk, gücü, liderliği ve havadaki yetenekleri ile tanınır.

UEFA Yılın Cadı Futbolcusu ödülünü kazanan tek savunma oyuncusu ve Ballon d’Or ve Yılın Dünya Oyuncusu’nda 2. sırada yer aldı.

Virgil van Dijk’in yaşı kaç?

Virgil 2023’te 32 yaşına giriyor. Futbol yıldızı 8 Temmuz 1991’de Hollanda’nın Breda kentinde doğdu. Van Dyck, Breda’da Hollandalı bir baba ve Surinamlı bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Büyürken nerede olursa olsun futbol oynamıştı – sokaklarda, beton kafeslerde ve sonunda Cumartesi günkü maçta.

Onun dini nedir?

Virgil van Dijk’in dini Hristiyanlıktır.

Virgil van Dijk’in boyu kaçtır?

Virgil van Dijk’in boyu 193 cm’dir.

Virgil van Dijk evli mi?

Van Dyck genellikle sette sadece ilk adını kullanır. Amcası Stephen nedeniyle, bu, Virgil’in çocukluğu boyunca ailesini terk eden babası Ron van Dyck ile bir aile anlaşmazlığının sonucudur.

Virgil çocukluk aşkı Rike Nooitgedagt ile evli ve dört çocuğu var.

Çin’deki bazı söylentilere göre Van Dyck Çin kökenlidir. Annesi Helen Fu Siew, Çin kökenlidir. Çin soyadı “Fu Siu”, 1920 civarında Guangdong’dan Surinam’a göç eden anne tarafından büyük büyükbabası Chen Fu Siu’ya (陈) verilen addan türetilmiştir.

Kız arkadaşı kim?

Çocukluk aşkı Rike Nooitgedagt, evliler ve şimdi dört çocukları var.

Ricky, defans oyuncusu Virgen van Dijk’in güzel karısı. Üretimdeki diğer eşlerden ve kız arkadaşlardan farklıdır. Onlardan farklı olarak, Ricky kişisel hayatının avantajını korumayı ve korumayı sever. Sosyal medyaya bakıp herkese hayatını anlatan bir birey değil. Onu tanımak büyük bir hayranın dikkatini çekti.

Virgil van Dijk’in kaç golü var?

Virgil van Dijk taraftarları kariyerinde kaç gol attığını soruyor.
 

Kız arkadaşı kim

Groningen 7 golle mi?

Kelt 9 gol
Southampton 4 gol
Liverpool 14 gol
Hollanda takımı 6 gol

Van Dijk, Willem’in 2. akademisi ve iki yedek tarafla uzun bir aradan sonra “yorgun” olduğunu düşünen kulüp personeli ile Groningen’in ilk kulübüne girmek için ön saflarda mücadele etti. Takımla ilk profesyonel maçına 1 Mayıs 2011’de ADO Den Haag karşısında 4-2’lik galibiyette Peter Anderson’ın yerine 72. dakikada oyuna girerek çıktı.

29 Mayıs’ta aynı rakibin önünde Groningen ile ilk sportif karşılaşmasına ve Avrupa Şampiyonası müsabakalarında playoff maçında 5-1’lik galibiyette iki gol indeksleyerek gol endeksi ilk beceri deneyimine başladı.

2011-12 Eredivisie sezonu boyunca Van Dijk, Eredivisie Championship kulübü ile 23. Maç Lig Şampiyonası’na katıldı ve normal sezondaki ilk golünü 30 Ekim 2011’de takımının Feyenoord’a karşı 6-0’lık galibiyeti sırasında attı.

Van Dijk’in Celtic ile 2,6 milyon sterlinlik bir ücret karşılığında anlaştığı 2013-2014’te Celtic için oynadı. Celtic’in İskoç Kupası’nın dördüncü turunda Heart of Midlothian’ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ilk ve son gollerini Van Dijk kaydetti. Dört gün sonra, sezonun altıncı golü Glasgow’un komşuları Partic Thistle’a karşı bir ev maçı kazanmak için yeterliydi.

2015-16 sezonunda Southampton’a transfer olan Van Dijk, Ronald Koeman yönetiminde Premier Lig kulüplerinden Southampton ile 13 milyon sterlinlik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Virgil ne zaman Liverpool’a taşındı?

27 Aralık 2017’de Van Dijk’in 1 Ocak 2018’de kış transfer penceresi açılır açılmaz 75.000.000 £’a kadar bir ücret karşılığında Liverpool’a katılacağı açıklandı.

Eski Kelt tarafı, Southampton yazılı sözleşmesinde yukarıda belirtilen satış maddesi nedeniyle Van Dijk’in transfer vergisinin %10’unu alacak. Southampton, açıklanmayan bir transfer ücretinin cadı futbolunda bir savunma oyuncusu için uluslararası standart bir ücret belirleyeceğini iddia etti.

Van Dyck’in sakatlığı nedir?

Hollandalı Van Dijk, Everton kalecisi Jordan Pickford’un müdahalesi sonrasında dizindeki çapraz bağdan yaralandı. İngiltere Premier Ligi müsabakaları çerçevesinde iki takım Cumartesi gecesi maç boyunca. Van Dyck, ameliyattan iyileştikten sonra mümkün olan en kısa sürede geri dönmeye çalışacağını söyledi.

Virgil van Dijk sakatlıktan ne zaman dönecek?

Van Dijk, 270 gün önce 17 Ekim’de Premier Lig’de Everton’a karşı oynadığı maçta sakatlanmasının ardından geçirdiği diz ameliyatından bu yana sahalardan uzak kaldı. Van Dyck ve Joe Gomez (diz kırığı), Joel Matip (ayak bileği) ve Rent Alexander-Arnold (uyluk kasları) kondisyonlarını geliştiriyorlar ve Liverpool’un sezon öncesi hazırlıklarını başlatmak için Salzburg, Avusturya’daki kamplarındaki antrenmanlarına katıldılar. . Liverpool’un internet sitesine konuşan Klopp, “Dördünün de iyi göründüğünü söylemeliyim” dedi.

Virgil, kulüpteki ilk birkaç gününde günde birden fazla antrenman yapmayacak.

Virgil van Dijk Liverpool’dan önce nerede oynadı?

Yetenekli kariyerine Groningen ile başladı ve ardından Van Dijk 2013’te Celtic’e taşındı. İskoç Premier Ligi’ni kazandı ve o yıl takımla her iki sezonda İskoç PFA kulübüne seçildi. Tıpkı sonunda İskoç Ligi Kupası’nı kazandığı gibi.

2015’te Southampton’a katıldı ve Ocak 2018’de Liverpool ile 75 1.000.000 £ ücret karşılığında imzalamadan önce, o zamanlar uluslararası tarihte görülmemiş bir rakam olan tek bir defans transfer ücreti karşılığında.

Van Dijk, Liverpool ile 2018 ve 2019’da arka arkaya UEFA Şampiyonlar Ligi Finallerine ulaştı ve son şampiyonluğu kazandı. Ayrıca ilk tam sezonunda PFA Yılın Oyuncusu ve Yılın Süper Lig Şampiyonası Oyuncusu seçildi.

Van Dijk daha sonra FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve UEFA Süper Kupası’nı kazandı ve 2019-20 Süper Ligi’ni kazanarak otuz yıllık Lig Şampiyonası unvanı kuraklığının tamamlanmasına yardımcı oldu.