Gökhan keser kimdir? Türk
oyuncu, şarkıcı, aktör ve defilelerde pek çok ünvan kazanmasının yanı sıra
modeldir.Gökhan, MS 1987 yılında İzmir'de doğdu, güzel yüzü, güçlü varlığı ve
ince vücudu onu başarılı bir model ve model haline getirdi. hızla Türkiye'nin en
büyük moda şovlarından biri oldu, 2002 yılında Sn.
Yurtiçi ve yurtdışında birçok defileye ve pazarlama ekibine katıldı. 2005 yılında Kaiser “Best Model for Turkey” yarışmasına katılarak ikincilik, ardından 2006 yılında Çin'de 64 uluslararası yarışmacı arasından büyük bir uluslararası yarışmada iyi bir rakip olma ve onu üçüncülük elde etme fırsatı buldu. .
Yurtiçi ve yurtdışında birçok defileye ve pazarlama ekibine katıldı. 2005 yılında Kaiser “Best Model for Turkey” yarışmasına katılarak ikincilik, ardından 2006 yılında Çin'de 64 uluslararası yarışmacı arasından büyük bir uluslararası yarışmada iyi bir rakip olma ve onu üçüncülük elde etme fırsatı buldu. .
Dizi gokhan keser ve oyunculuk kariyeri
Manken olarak ün kazanması ve birçok ödül kazanmasının ardından tüm hayali oyunculuk alanına girmek oldu, kolaydı çünkü güçlü fiziksel dirençlere sahip ve çok yakışıklıydı ancak ilk rolünü oynamadan önce oyunculuk eğitimi almayı tercih etti. Okulda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldı. Ekol Drama Tiyatrosu, 3 sezon 104 bölüm süren ATV kanalında gösterime giren Selena dizisi ile 2006 yılında oyunculuğa başlayacak.2007 yılında, oyunculuk ve modellik öncesinde başından beri yapmak istediği tek iş ve en büyük hedefi olan müzik kariyerinde albümler çıkarırken bazı şan çalışmalarına ağırlık verdi, ancak şarkı söylemenin yanı sıra kendisi gibi birçok eser de sundu. (Kayıp Çocuk Cenneti) adlı uzun metrajlı bir filme katılım, film galaları yönetmenler nedeniyle kısa kesildi ve gösterime girmedi.
Gökhan keser dizi serisi
Sıla'ya uzun süre şarkıcı olarak eşlik etti, Nisan 2011'de “Sıla” ile düet yaptı; Sıla Gençoğlu, Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır'ın Radio and Digital Systems'tan ilk albümleri “Hadi Ordan” Ocak 2012'de “Sony Music” adıyla albüm sundu Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır kendi adını taşıyan albümün prodüktörlüğünü yaptı, bu albüm yazılır. Gökhan Keser ve Sıla Genço klipli şarkısı ve Gökhan Keser'in bestelediği şarkı klibi “Bugünün En Kötüsü Böyle Olsun”, sosyal medyada büyük beğeni topladı ve müzik klipleri yüksek mevkilerden girdikten sonra “Bazen” klipleri, “Bozdum” ve Sırasıyla “Jacket” 2014'ün başında ilk albümünün ardından ikinci single'ı “Yok Yok Vaktim Yok” u çıkardı.Mart-Haziran 2014 tarihleri arasında Star TV'de yayınlanan Team Survivor'a katıldı, bugüne kadar SMS'de görünmeyen adadan kaldırılacak panolarda yazılmayan hayatta kalanların tarihinde tek isim oldu. finalleri kazandı ve tüm final maçlarını kazandı 116 günlük zorlu maceranın ardından, tartışmalı bir finalde ikinci oldu, ardından Maxi-single kariyerine "Find Me" ile devam etti.
Sen Benimsin'de Ejder
Sen Benimsin'in yönetmenliğini ve başrolünü Luca Guadagnino'nun üstlendiği, Alain Page ve David Kajganich'in yazdığı en ünlü romantizm dizisi, Yılın Yetişkin Filmleri Derneği Ödülü, Detroit Film Eleştirmenleri Derneği, British Standard Evening Film Awards, Florida Film'den de birçok ödül kazandı. Eleştirmenler Bölümü ve ödüller. Başrollerini Tilda Swinton, Matthias Schoenarts, Ralph Fiennes ve Dakota Johnson'ın paylaştığı Independent Spirit, San Francisco Film Eleştirmenleri Bürosu, Toronto Film Eleştirmenleri Derneği ve Venedik Uluslararası Film Festivali.
Gökhan keser filmleri sinematik
İlki seni seviyorum olmak üzere bir dizi sinema çalışmasına katıldı, ancak MS 2016'da Komali Spur'da Jochan rolünü oynadı: Tanrı sana merhamet et. Aksiyon Film, emekliliğinden bir gün önce, halk oylaması sonucunda 1.3 puanla IMDb'deki en kötü Türk filmi seçildigokhan keser ve canım
Hobi olarak başladığı modellik kariyerine 14 yaşında başladı.Çok genç yaşta "Miss & Mr Model 2004" yarışmasında "Ege'nin Kralı" seçildi.
Türkiye için en iyi model ödülünü aldı 2005 Telecom Mısır 2 seçkisi 'Türkiye'yi kovalayan Türkiye'yi yurtdışında temsil etme hakkı elde etti.
2006 yılında Çin'de, dünyanın dört bir yanındaki 64 ülke, Manhunt Internationel yarışmasında en yakışıklı ve çekici adamın en iyi modelleriyle yarıştı, dünyanın üçüncü büyük adamı ve "Manhunt Internationel" yarışmasında en hafif enerji veren adam seçildi. 2006 3.
Comments
Post a Comment